Holiday Club Resorts

Tarkoituksena oli tuoda jokaisen kylpylähotellin pääsisäänkäynnille informaatio- ja viestintäkanava, jolla vaikutetaan jokaiseen kävijään.
  • Ajankohta: 1.10.2018
  • Asiakas: Holiday Club Resorts
  • Tarjotut palvelut: Kiinteät näytöt kuuteen kylpylähotelli kohteeseen

Tietoja hankkeesta

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Kohteita on niin Suomessa, Ruotsissa kuin Espanjassa yhteensä 33. Holiday Club kylpylähotellit ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten kotimaan matkailussa ja uusin kohde Holiday Club Saimaa valmistui 2011.

Holiday Club-kylpyläkohteet tarjoavat kävijöille useita eri aktiviteetteja majoituksen ja kylpylän ohella. Digitaalisten infonäyttöjen hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun kohteisiin haluttiin luoda kattava infokanava, jonka päivittäminen olisi helppoa ja nopeaa. Näyttöpojat teki ehdotuksen, joka sisälsi kuuteen kohteeseen yhteensä 6 LED-näyttöä sisäänkäyntien välittömään läheisyyteen. Näin ollen Holiday Club pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin tehokkaammalla tiedottamisella.

LED-näytöillä tiedotetaan niin tapahtumista, tarjouksista kuin muista ajankohtaisista asioista. Ne ovat myös oiva väline lisämyyntiin, kuten esimerkiksi tiedottamaan juuri vapautuneista ajoista kauneushoitolassa tai tarjouksista seuraavalle lomalle. Holiday Club Resorts ja Mediateko ovat myös sopineet mediamyynti-yhteistyöstä, jossa Mediateko myy digitalisiin näyttöihin mediatilaa asiakkailleen.

Asiakkaan kommentti

Screen-järjestelmän uusiminen ja laajentaminen oli merkittävä investointi, johon paneuduimme huolella. Näyttöpojat valikoitui kumppaniksemme vakuuttavan ja yksityiskohtaisen tarjouksen ansiosta. Saimme selkeät vastaukset moniin, yksityiskohtaisiin kysymyksiimme, joilla halusimme varmistua tuotteen laadusta, ripeästä ja ammattimaisesta asennusprojektista sekä selkeästä huoltosuunnitelmasta. Olemme todella tyytyväisiä uusiin screeneihimme, joiden ansiosta kohteiden viestintä on sekä tyylikästä että tehokasta.

– Holiday Club markkinointiviestintäpäällikkö, Hannele Berglund

Referenssit

Alta löydät viimeisimmät työnäytteemme!

GoGolf

Yhteistyökumppaneiden näkyvyys ja oman mainonnan esittäminen Business Golf -tapahtumassa.

Holiday Club Resorts

Kylpylähotellien viestintä- ja informaatiokanavan rakentaminen LED-näytöillä.

Kuopio Steelers

Tulostaulun toteuttaminen LED näytöllä.

Kuopion Keskustan Kehittämisyhdistys

LED näytöllä rakennettu informaatiokanava kaupunkilaisille.

Ketterästi minne vain.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille ratkaisu, jolla tuodaan nykyaikainen LED osaaminen osaksi teidän arkea!

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Näyttöpojat Oy I 2727709-3
Kauppakatu 12, 70100 KUOPIO

myynti(a)nayttopojat.fi
+358 500 674 110