GoGolf

Yhteistyökumppaneiden näkyvyys ja oman mainonnan esittäminen Business Golf -tapahtumassa!
  • Ajankohta: 12 Kesäkuuta 2018
  • Asiakas: GoGolf Oy
  • Tarjotut palvelut: liikkuva näyttö

Tietoja hankkeesta

Tarve: Yhteistyökumppaneiden näkyvyys ja oman mainonnan esittäminen Business Golf tapahtumassa. Destinations Tour tapahtuma kiertueen näkyvyyden lisäämiseen ja tuotepakettien esittelyyn.

Toteutus: Suurin siirrettävä traileri tuotiin tapahtuman keskeisimmälle paikalle. Näytöltä esitettiin kohdennettua mainontaa ja tapahtuma informaatiota osallistujille. Asiakkaan oma tapahtumakiertue Destination Tour, jossa ympäri Suomen useassa kohteessa käytettiin tuotteiden boostaukseen, sekä ihmisten mielenkiinnon herättäjänä.

GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille. GoGolf haluaa tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä.

GoGolf järjesti kesäkuussa 2018 Business Golf Forum –tapahtuman, jossa yli sata yrityspäättäjää kerääntyi yhteen seminaarin ja golfin merkeissä. Lisäksi kesällä järjestettiin myös Destinations Tour –kisakiertue, joka sisälsi neljä osakilpailua ympäri Suomen. Tapahtumiin haluttiin helppo tapaesittää yhteistyökumppanien mainontaa, kisainfoa sekä GoGolfin omien tuotteiden ja tapahtumien markkinointia.

Asiakkaan kommentti

”Näyttöpojat toimittivat näytön meille Destinations Tour -kiertueen ensimmäiselle tapahtumapaikalle ja asensivat sen käyttövalmiiksi. Näytöllä pystyimme boostaamaan tapahtumaamme ja käytimmekin sitä tapahtumamainonnan lisäksi palkintojenjakotilausuuksissa esiintymislavana ja tapahtuma-alustana. Keräsimme koko kilpailun osanottajat yhteen ja loimme tunnelmaa näytön ympärille, esittäen palkinnot ja palkintokohteet kaikille screeniltä.

Yhteistyö oli sujuvaa ja odotamme innolla GoGolf Oy puolesta tulevaa kesää ja mahdollisia yhteistyökuvioita Näyttöpojat Oy:n kanssa.”

-Sebastian Solomon

Referenssit

Alta löydät viimeisimmät työnäytteemme!

GoGolf

Yhteistyökumppaneiden näkyvyys ja oman mainonnan esittäminen Business Golf -tapahtumassa.

Holiday Club Resorts

Kylpylähotellien viestintä- ja informaatiokanavan rakentaminen LED-näytöillä.

Kuopio Steelers

Tulostaulun toteuttaminen LED näytöllä.

Kuopion Keskustan Kehittämisyhdistys

LED näytöllä rakennettu informaatiokanava kaupunkilaisille.

Ketterästi minne vain.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille ratkaisu, jolla tuodaan nykyaikainen LED osaaminen osaksi teidän arkea!

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Näyttöpojat Oy I 2727709-3
Kauppakatu 12, 70100 KUOPIO

myynti(a)nayttopojat.fi
+358 500 674 110